Get in contact

'Komt onze nieuwe collega uit jouw netwerk?'


Spelregels

DOE MEE & ONTVANG € 1000,- NETTO OP JE BANKREKENING

Niemand kan beter vertellen hoe het is om bij H&S te werken dan JIJ! Om deze reden lanceren we met ingang van 1 oktober 2021 deze interne wervingscampagne. Met super bonussen: waardering van je team en manager (dat is natuurlijk het belangrijkste) en een mooie aanbrengpremie van € 1000,- netto.

WIE MAG ER DEELNEMEN?

Alle H&S collega’s mogen deelnemen, ook studenten en parttime collega’s. Deze regeling heeft betrekking op alle vaste vacatures (dus niet op tijdelijke functies, oproep-functies, bijbanen of stageplekken).

NB: MT-leden en HR-medewerkers zijn uitgesloten van deze regeling.

LINK, LIKE & SHARE
Het is heel simpel. Je kijkt welke vacatures er staan op careers.hs-group.eu. Vervolgens deel je ze met je eigen netwerk. Dit kun je persoonlijk doen op bijvoorbeeld een feestje of tijdens het sporten, maar kan ook via WhatsApp of mail. Of nog simpeler….. like en deel de vacatures op social media!

VOORWAARDEN
Deze actie start per 1 oktober 2021. Wanneer een kandidaat solliciteert, noemt hij of zij jouw naam aan het begin van zijn of haar sollicitatietraject. Dit kan in de motivatiebrief of tijdens het eerste gesprek. Jij geeft zelf ook aan de recruiter door dat er een kandidaat via jou solliciteert. HR zal jou vervolgens gedurende het hele proces op de hoogte houden van de voortgang.

NIEUWE COLLEGA
Wordt jouw kandidaat aangenomen en is hij of zij na de proeftijd nog steeds bij ons werkzaam? Dan ontvang jij een bonus van € 1000,- netto!

En bij een 2e (of 3e, 4e, etc.) succesvolle nieuwe collega ontvang je gewoon weer € 1000,-